Дорогие друзья! Я как и обещал, даю ссылки на наш гос. экзамен!
ДЕНЬ ПЕРВЫЙ:
http://www.ex.ua/view_storage/5651820741631. Стельмах Андрій (клас проф. Дичко Л.В.) "Концерт для фортепіано з оркестром" присвячується О.М. Дригє , партію фортепіано виконує автор.
2. Гусєва Ганна (клас проф. Станковича Є.Ф.) «Три крапки…» - дев’ять симфонічних мініатюр за участю фортепіано, партію фортепіано виконує автор.
3. Разумейко Ілля (клас проф. Гаврилець А.О.) «Dramma per musica», для меццо-сопрано та симфонічного оркестру, меццо-сопрано – Дар’я Князева, солістка Національної опери України.
4. Моцар Олександра (клас проф. Щербакова І.В.) Концерт для віолончелі з оркестром, партія віолончелі – лауреат міжнародних конкурсів Золтан Алмаші
5. Григорів Роман (клас проф. Гаврилець А.О.) «De profundis» для хору, солістів та великого симфонічного оркестру. Виконує хор муніципального театру опери і балету, хормейстер Анжела Масленнікова, солісти: Ірина Кишлярук (сопрано), Ольга Романенко (меццо-сопрано), Валентин Дитюк (тенор), Андрій Кошман (баритон). Диригент - Сергій Свінцицкий
ДЕНЬ ВТОРОЙ:
http://www.ex.ua/view_storage/7486282157151. Павлюк Анастасія (клас доцента Юріної Л.Є.) Балет «Гілка сакури», хореограф та режисер-постановник Тетяна Бондарець, виконавці: «Вона» - Анастасія Павлюк, «Він» - Богдан Гураль
2. Стецюк Євген (клас проф. Костіна О.В.)Концерт для фортепіано з оркестром, партія фортепіано - Надія Тишкова
3. Шахракі Кураш (клас проф. Дичко Л.В.) «Хосеро і Шірім» для симфонічного оркестру
4. Хатаї Амір (клас викл. Стронько)Концерт для сантуру з оркестром, партію сантуру виконує автор.
5. Чень Юньцзя, (клас доцента Загайкевич А.Л.)Концерт для віолончелі з оркестром, партія віолончелі - лауреат міжнародних конкурсів Юлія Білоусова
6. Мерхель Андрій (клас проф. Станковича Є.Ф.) «Стагнація» для симфонічного оркестру
7. Біла Тетяна (клас проф.. Колодуба Л.М.) Симфонічна поема
АУДИОЗАПИСИ С ПОМЕТКОЙ "MASTER" - это искусственно- наложенная реверберация. Я , как радиолюбитель, и заядлый аудиофил - категорично против всяческих искусственных манипуляций с исходной записи... Так что советую слушать без пометки "MASTER".
Надеюсь, ни у кого не возникнет проблем с пониманием украинского.